Säkra leveranser1-4 dagars leverans4.8 av 5 i betyg [email protected]

När det kommer till att uppnå en perfekt solbränd hudton finns det flera alternativ att överväga. Brun utan sol-produkter har länge varit populära för dem som vill undvika solens skadliga effekter men ändå få den där önskade gyllene glöden.

Men nu finns det en ny spelare på marknaden: Melanotan. Det här tillskottet lovar en naturlig solbränna utan behov av direkt UV-exponering. Men hur står det sig mot den traditionella brun utan sol-krämen?

 

Fördelar och nackdelar med melanotan och brun utan sol

  1. Varaktighet: En av de mest framträdande fördelarna med Melanotan jämfört med brun utan sol är varaktigheten av solbrännan. Medan brun utan sol kan tvättas bort eller blekna inom några dagar till en vecka, kan Melanotan ge en solbränna som varar i flera veckor.
  2. Naturlighet: Eftersom Melanotan stimulerar kroppens egen melaninproduktion, får man en naturlig solbränna som inte lämnar några ränder, fläckar eller onaturliga toner, vilket kan vara fallet med vissa brun utan sol-produkter.
  3. Ingen risk för missfärgning: En av de största invändningarna mot brun utan sol är risken för ojämn applicering. Med Melanotan finns inte den risken eftersom färgen kommer inifrån.
  4. Minskar UV-skador: Eftersom Melanotan ger en naturlig solbränna, kan användarna minska sin tid i solen och därmed minskar också risken för UV-relaterade skador på huden.

För dig som vill undvika att utsätta dig för UV-strålning över huvud taget så är av förklarliga skäl brun utan sol det bästa, och enda alternativet av dessa två. Men vill du få en fin bränna och minimera UV-strålningen så är melanotan helt klart produkten som ger bäst resultat i slutändan.

Läs även – Allt om biverkningar av Melanotan.

 

Mello kallas ofta för brun utan sol

Faktum är att produkter som melanotan nässpray ofta kallas för ”brun utan sol nässpray” och melanotan för injektion går under namnet ”brun utan sol spruta”.

 

Sammanfattning

Medan brun utan sol kan vara ett bra alternativ för snabba resultat, erbjuder Melanotan en mer hållbar, naturlig och jämn solbränna.