Säkra leveranser1-4 dagars leverans4.8 av 5 i betyg [email protected]

Melanotan före efter bilder

Här presenterar vi melanotan före efter bilder. Vi får många frågor på mailen kring resultat efter användning av Melanotan och man brukar ju säga att en bild säger mer än 1000 ord. Vi är fullt redo att hålla med, inte minst när det kommer till Melanotan 2. Resultatet efter användning av Melanotan 2 är oerhört bra när det kommer till önskan att bli sådär brun som många drömmer om på sommaren.

Vill du också synas här? Då kan du få ett gratis kit Melanotan 2 mot att du mailar in en bild som först skall godkännas av oss. Viktigt är att det är en bild innehållande både före och efter du har använt Melanotan. Du behöver inte visa ansiktet om du inte själv önskar det. Vår mailadress är [email protected].

Vill du köpa Melanotan?

Köp Melanotan 2 injektionskit här
Köp Melanotan 2 nässpray här

melanotan före efter bilder Melanotan före och efter bild Sandra reiche melanoten före efter bilder Melanotan 2 före efter bild Resultat melanotan före efter bild

 

Resultat Melanotan 2 Före och efter bilder melanotan Före efter bilder melanotan 2 melanotan före och efter bilder

Melanotan nässpray före och efter

Ovanstående bilder är en blandning mellan personer som använt både Melanotan 2 injektionskit och Melanotan nässpray. Resultatet av Melanotan är desamma, oavsett hur du väljer att använda och ta ditt Melanotan. Detta på grund av att allt Melanotan görs i vialer till en början och blandas sedan till melanotan nässpray efter önskemål.

Vi ser även till att alltid överdosera vårt Melanotan 2 nässpray en aning för att kompensera för något sämre upptagningsförmåga nasalt, jämfört med vid injektion.

Melanotan 2 före och efter

Samma sak gäller precis som ovan nämnt att skillnaden mellan resultatet av Melanotan 2 injektionskit och Melanotan nässpray är ingen alls. Allting handlar bara om vilken mängd du tagit och hur länge du använt Melanotan.

När du bör använda Melanotan

  • Om du vill bli riktigt brun
  • Kunna vara i solen utan att bränna dig
  • Motverka risken för hudcancer (som uppstår när man blir röd från solen)
  • Vill ha en lite finare ton under vinterhalvåret

Många använder Melanotan 2 enbart för att få en lite mörkare nyans på huden under höst- och vinterhalvåret. Alla vi från Skandinavien har nog någon gång under hösten eller vintern känt oss ”bleka och fula”. Faktum är att man ser oerhört mycket mer hälsosam ut med en fin brun solbränna. Även tänderna framstår som betydligt vitare när du är solbränd.

Har du några som helst frågor så besvarar vi det mesta som rör Melanotan 2 under vår FAQ. Det går även självklart bra att använda vårt kontaktformulär som du finner under kontakta oss om du fortsatt har någon fråga som vi inte besvarat.