Säkra leveranser1-4 dagars leverans4.8 av 5 i betyg [email protected]

Melanotan nässpray

Melanotan 2 nässpray innehåller Melanotan som är ett hormon som stimulerar kroppens egna melanin. Melanin ansvarar för vårt pigment i hyn, så med andra ord gör det dig brunare. Utöver att bli brun så kallas Mello nässpray även ofta för barbiedrogen då man blir brun, kåt & går även ner enklare i vikt. Själva viktnedgången är ett indirekt resultat av försämrad hunger som många upplever av detta hormon.

Vår melanotan nässpray innehåller 10 mg verksamt Melanotan & vi rekommenderar att man börjar med två sprut varje dag. Ta doseringen vid kvällstid innan läggdags. Det finns olika protokoll på hur man doserar, läs mer om hur melanotan dosering utförs här.

Du kan även se resultat och Melanotan före efter bilder här. 

Brun utan sol nässpray

Melanotan nässpray kallas ofta för ”brun utan sol nässpray”. Anledningen är för att det är en nässpray man använder för att bli brun enklare och snabbare. Denna spray är ett mycket bra alternativ till vanlig brun utan sol, som annars ofta gör dig spräcklig och bidrar till en onaturlig bränna.

Med brun utan sol nässpray kan du uppnå samma resultat som du får på en hel sommar, på enbart en vecka. Utan att riskera att bränna dig lika lätt.

Fördelar med Melanotan nässpray

Melanotan nässpray är ett utmärkt alternativ för dig som är rädd för att sticka dig med nålar, även om injektionskitets nålar är insulinnålar som knappt kan skådas med blotta ögat. 

Här kan du istället få i dig Melanotan genom att använda en nässpray, precis lika enkelt som vilken vanliga nässpray som helst. 

Fördelen är även att du enkelt kan ta med dig melanotan 2 nässpray på resan när du ska ut och åka på solsemester utan att oroa dig över att någon ifrågasätter vad du har i ditt bagage. Därför är ofta detta även ett utmärkt och extra populärt alternativ på Melanotan injektion inför sommarsäsongen. 

Är Melanotan nässpray lagligt?

Ja, melanotan 2 nässpray är lagligt. Det är fullt lagligt att köpa, inneha och använda sig av Melanotan 2. Det enda som inte är lagligt är att importera från utlandet eller att sälja vidare Melanotan på egen hand. Så du som brukare av Mello nässpray kan vara helt trygg och säker när du köper, använder och innehar Melanotan.

Anledningen att det pratas om huruvida det är lagligt eller inte handlar enbart om att Sverige är oerhört försiktiga med att godkänna nya substanser på marknaden innan de blivit ordentligt granskade av läkemedelsverket och övriga inblandade respektive instanser för sitt område. Där finns lagkrav från Sveriges grundlag som bestämmer hur många års tid det måste ha forskats på kring eventuella långsiktiga biverkningar som inte går att märka förrän om 10 – 15 år.

Med det sagt så har vi en lång resa att gå innan vi kan förvänta oss att Melanotan kommer att sälja på apotek och användas som läkemedel som det i själva verket är från början.

Hur uppfanns Mello nässpray?

Melanotan nässpray uppfanns genom att man började forska kring att hitta en lösning på problemet med folk som föds som med sjukdomen albino, vilket är en pigment-sjukdom som bidrar till att kroppen inte producerar något melanin alls och därför heller inte kan utsättas för sol eller bilda en brun färg på kroppen, som är ett direktresultat av brända hudceller som ger den bruna fina färgen som alla söker på sommaren.

Forskare i Australien var de som först kom fram med den första lösningen på Melanotan 2 nässpray och det blev snabbt en viral succé, även om det inte löste problemet som var ändamålet med att framställa melanotan. Det gick med andra ord inte att använda Melanotan för någon som är albino för att klara av att producera melanin och utsättas för solen.

Däremot så märkte man att det hade oerhört potent och bra effekt på personer med helt vanligt pigment, inte minst hos folk som är rödhåriga som i vanliga fall inte klarar av att vistas i solen över huvud taget utan att kraftigt bränna sig.

Här kunde de och även en stor del övriga västerlänningar i första hand som haft problem med att vistas i solen utan att bränna sig helt plötsligt få den där fina bruna färgen som de drömt om hela livet.

Är Melanotan nässpray farligt?

Nej, melanotan nässpray är inte farligt. Så länge det används som det ska göras och våra bruksanvisningar följs noggrant. Du kan läsa mer om hur man använder melanotan nässpray där vi även går igenom hur man blandar det.

Precis som med allt annat i världen så går det att både bruka och missbruka allt ifrån energidricka till mat. Det går i princip att göra näst intill vad som helst som går att intas till farligt, om man gör det på ett sätt som det inte är avsett för.

Det är inte farligt av den enkla anledning att vi inte tillsätter något nytt hormor i kroppen när man injicerar melanotan. Det som Melanotan 2 gör är att det stimulerar och ökar på mängder melanin i kroppen som finns naturligt som är det hormor som skapas när man vistas ute i solen och hjälper dig från att bränna dig.

Det som däremot är farligt och när man riskerar hudcancer som många pratar om är när man utsätter huden för för mycket UV-strålning och när man bränner sig och blir kraftigt röd. Så att inte använda Melanotan och istället bränna sig leder enklare till hudcancer än för någon som använder melanotan 2 nässpray och istället blir brun. Detta nämns ofta inte av forskare och läkare som vill få det till att det är farligt med Melanotan, vilket bara stämmer indirekt genom att många solar betydligt mer, som i sin tur kan bli farligt om det överkonsumeras på ett onaturligt sätt. Men faktum kvarstår i det att det som är farligt är att bränna sig och bli röd.

Blanda melanotan 2 nässpray

Här kommer en punktlista hur du blandar på rätt sätt:

  • Börja med att klippa av toppen på vattenpimpetten
  • Sug upp vattnet med hjälp av nålen som medföljt
  • Spruta ner allt vatten i vialen med Melanotan
  • Sug därefter upp Melanotanet och spruta ner i nässpray-flaskan

Som du ser ovan så är processen mycket enkel. Anledningen till att vi inte skickar den färdigblandad är för att melanotan kan skadas och tappa effekt om den skakas kraftigt när den har blivit blandad.

Så var noga med att inte skaka vattnet med melanotanet för att det ska lösas upp snabbare, det löser upp sig oerhört enkelt. Om du behöver få de att blanda sig så rulla vialen enkelt i handen fram och tillbaka så att allt Melanotan blandas med vattnet.

Tänk på att dosera rätt

Du tar ett sprut i vardera näsborre vid varje intag. Det motsvarar 0,5 mg per tillfälle, och ett kit av Mello nässpray räcker då till totalt 20 st tillfällen. Alltså gott och väl till både uppladdning och en bit in på underhållningen.

Följ vår smidiga guide där vi hjälper dig i hur man doserar mellot på rätt sätt. Guiden för mello spray dosering hittar du här.

När ska jag ta mello nässpray?

Du tar det med fördel strax innan läggdags under uppladdningsfasen innan du har börjat sola. På så vis hinner du inte märka av bieffekterna då du hinner somna innan de kryper på.

De dagar som du ska sola så tar du mellot 15 – 20 minuter innan solning för bäst effekt.

Vanliga biverkningar

Det är vanligt att vissa biverkningar förekommer när man använder melanotan 2 nässpray. Dock är de väldigt ofarliga men kan upplevas obehagliga om de kommer utan att man förväntat sig det.

Därför är det viktigt att veta om vilka som är de mest vanliga biverkningarna av melanotan 2 nässpray.

Vanliga biverkningar är:

  • Sänkt / minskad aptit
  • Illamående (precis efter intag av melanotan nässpray)
  • Varm känsla i ansiktet / rodnad
  • Ökad och spontan erektion (hos män)
  • Ökad Libido ”Livslust” (Hos kvinnor)

Det är även vanligt att få lite fler och mörkare leverfläckar när man använder melanotan 2 nässpray. Men det är ingenting alls att oroa sig över utan kommer att försvinna successivt efter att du slutar att använda melanotan.

Effekt av m2 nässpray

Den vanliga och förväntade effekten av m2 nässpray är förstås att bli brun. Fördelen är som ovan nämnt under kapitlet kring om Melanotan är farligt så förklarar vi mer ingående vad melanotan nässpray gör med kroppen som leder till att man blir brun.

Melanotan nässpray bidrar genom sin substans till en ökad mängd melanin i kroppen, som är det hormor som gör att man klarar av att vistas mer ute i solen och istället för att bli röd, istället bli brun med hjälp av Melanotan.

melanotan nässpray före och efter

Hur ofta ska man ta Melanotan nässpray?

Du ska ta Melanotan nässpray först varje dag under den så kallade uppladdningsfasen som pågår mellan 10 – 14 dagar, beroende på hur brun du önskar bli.

Här handlar det om att låta kroppen vänja sig vid Melanotanet och det tar cirka 6 dagar.

Det vi rekommenderar för bäst resultat är att börja sola antingen ute eller i solarium dag 6, därefter fortsätter du ta melanotan nässpray varje dag precis som innan, och solar igen dag 8, är du här nöjd med ditt uppnådda resultat så kan du sluta ta Melanotanet varje dag och istället gå över till vad som kallas för underhållningsfasen.

OBSDe dagar som du solar så ska du ta ditt melanotan 15 – 30 minuter innan du börjar sola för bäst resultat.

Däremot om du önskar bli mer brun så fortsätter du precis som efter dag 6. Du tar melanotan nässpray varje dag och solar varannan dag tills du uppnått önskvärt resultat.

Underhållningsfasen pågår så länge du önskar bibehålla din bränna. Vi rekommenderar att ta melanotan nässpray var femte – en gång i veckan för att kroppen inte ska “bli kvitt substansen” och ta bort skyddet och den ökade mängd melanin som du byggt upp i kroppen.

Du solar när du själv önskar förbättra resultatet och tar då med fördel melanotan nässprayen cirka 15 minuter innan solningen för bäst resultat.

Förvara mello spray

Melanotan nässpray ska förvaras i svalt och mörkt. Därför är kylskåp ett utmärkt ställe att förvara melanotan nässpray på. Under vintertid så funkar det absolut att förvara melanotan utomhus om man önskar det.

Oblandat Melanotan ska förvaras i frysen tills dess att du bestämmer dig för att använda melanotanet. På så vis behåller du bäst effekt av ditt melanotan. 

Du kan förvara melanotan nässpray blandad i kylskåpet i 6 månader utan att behöva oroa dig över att det tappar effekt. Längre tid än så är inte att rekommendera men vi vet av personlig erfarenhet att det går utmärkt att förvara Melanotan i upp till ett år i särskilda fall också utan något märkbart sämre resultat.

Dock står vi fast vid 6 månader som rekommendation för att inte riskera att någon kund blir missnöjd efter att ha följt våra instruktioner. 

Melanotan nässpray Bäst i test

Faktum är att flera bloggare har testat våra produkter och vi har i 3 av 4 fall fått utmärkelsen Melanotan nässpray bäst i test. Dock är detta förstås inget laboratorium som provat våra produkter men resultatet har talat sitt egna språk.

Även om vi vet med oss att det finns flera aktörer på marknaden som håller en hög kvalitet på sitt melanotan så kan vi stolt säga att vi har renast möjliga koncentration.

Allt vårt Melanotan tillverkas i Sverige och slipper därmed försämras och utsättas för både omskakningar och höga temperaturer vid transport till Sverige. 

Källor