Säkra leveranser1-4 dagars leverans4.8 av 5 i betyg [email protected]

Frågor & Svar

Hur lång tid tar det att få hem sin produkt?

Vi skickar er order inom 24h efter mottagen betalning med Postnord. De levererar endast varannan dag på många ställen i Sverige så leveranstiden kan variera mellan 1 – 4 arbetsdagar.

Vart skickar ni beställningen ifrån?

Vi skickar alla produkter inrikes i Sverige från Stockholm.

Hur skickas beställningen?

Beställningarna skickas i diskreta paket utan avsändare.

Jag har inte fått hem min beställning?

Har du inte fått hem din beställning så var god kontakta oss via kundservice så kan vi felsöka och se vad som gått fel. Var god vänta minst 7 dagar innan du återkopplar då Postnord kan ha förseningar i ditt område.

Hur ska jag förvara mitt Melanotan?

Melanotan bör förvaras svalt och mörkt, såväl innan som efter det har blivit blandat. Om du blandat ditt melanotan med BAC-vatten så måste du förvara det i kylskåp (gäller även blandad nässpray). Sker inte detta så riskerar peptiden att tappa sin effekt i förtid. 
Värt att notera dock att det tar hyfsat lång tid av exponering i rumstemperatur tills kvalitén blir markant sämre. Men bäst att vara på säkra sidan. 

Hur betalar man?

Vi accepterar idag både swishbetalning samt bitcoins (BTC) som betalningsalternativ. Du som vill vara anonym kan köpa BTC med hjälp av Swish via Safello eller Kreditkort via bt.cx. Mer information om detta hittar ni i kassan eller här.