Säkra leveranser1-4 dagars leverans4.8 av 5 i betyg [email protected]

Nej, Melanotan 3 finns inte.

När det kommer till olika produkter för att enklare bli brun så är Melanotan ett namn som ofta dyker upp. Med tanke på dess popularitet har det också dykt upp en mängd myter och felaktiga uppfattningar kring detta ämne. En sådan myt är existensen av Melanotan 3.

 

Vad är Melanotan?

Innan vi dyker djupare in på varför Melanotan 3 inte finns, låt oss först titta på vad Melanotan faktiskt är. Melanotan finns i två varianter – Melanotan 1 (även känt som afamelanotide) och Melanotan 2. Båda dessa peptider används för att stimulera produktionen av melanin, pigmentet som ger huden dess färg.

  1. Melanotan 1: Denna variant används främst för att behandla hudsjukdomar som erytropoetisk protoporfyri, en sjukdom som orsakar extrem ljuskänslighet.
  2. Melanotan 2: Förutom att öka melaninproduktionen, har denna variant också visat sig ha andra effekter, inklusive libidoökning. Den är mest känd som en kosmetisk produkt för att ge huden en brunare nyans utan solning.

Här kan du läsa mer om Melanotan 2 och hur det fungerar.

 

Varför tror folk att Melanotan 3 finns?

Orsaken till att så många söker på ”Melanotan 3” kan vara på grund av marknadsföringsstrategier, felaktig information på internet eller helt enkelt en förväxling med de två verkliga varianterna av Melanotan.