Säkra leveranser1-4 dagars leverans4.8 av 5 i betyg [email protected]

brunsprutor

Brunsprutor är ett smeknamn för den synteiska peptiden Melanotan. Dessa har blivit alltmer populära i Sverige och andra länder under de senaste åren. Brunsprutor används för att stimulera pigmentproduktionen i huden, vilket resulterar i en djupare solbränna utan solens skadliga effekter. Men vad är egentligen Melanotan, hur fungerar det och vilka risker finns det? Här kommer en fullständig guide!

 

Vad är brunsprutor?

Brunsprutor är ett spelnamn för melanotan, som är ett syntetiskt hormon som liknar det naturligt förekommande hormonet melanocytstimulerande hormon (MSH). Detta hormon spelar en viktig roll i kroppens förmåga att producera melanin, det pigment som ger huden, håret och ögonen dess färg.

Melanotan kan intas i två olika former, antingen som nässpray eller via mello injektion.

 

Hur fungerar brunsprutor?

När Melanotan administreras genom en injektion (brunspruta), ökar det melaninproduktionen i kroppen. Detta leder till en mörkare hudton, vilket ger användaren en solbränd utseende utan att behöva utsätta sig för solens ultravioletta strålar. Här kan du se före och efterbilder efter användning av melanotan.

 

Sandra reiche melanoten före efter bilder

Är brunsprutor säkra?

Som med alla läkemedel och kosmetiska produkter finns det risker. Några biverkningar som rapporterats inkluderar illamående, hudrodnad och förändringar i födelsemärken. Det är viktigt att endast använda Melanotan under övervakning av en läkare och att vara medveten om eventuella biverkningar.

Sprutorna som används för injektion är insulinsprutor med en mycket liten nål, vilket gör injektionen smärtfri och enkel. Dessa kallas ofta för mello sprutor.

Slutsats

Brunsprutor, eller Melanotan, kan erbjuda en solbränna utan solens skadliga effekter. Men som med alla produkter är det viktigt att vara medveten om riskerna och att använda dem på ett säkert sätt. Innan du bestämmer dig för att prova brunsprutor, rådfråga en läkare för att säkerställa att det är rätt val för dig.