Säkra leveranser1-4 dagars leverans4.8 av 5 i betyg [email protected]

Mello2

Köpa mello2

Du kan enkelt köpa ditt mello2 hos oss på Mellolandet. Vi har funnits på marknaden sedan 2012 och har personlig erfarenhet som användare av Melanotan sedan 2009. Anledningen till starten av Mellolandet var för att bristen på kunskap kring ämnet var så tydlig hos majoriteten av säljarna som finns i Sverige idag.

Vi såg framför allt varierad kvalitet på varorna men även många gånger rent av felaktiga instruktioner och uppgifter kring Mello2 och hur man använder det. Det gäller allt ifrån dosering till hur det ska blandas och förvaras.

En av medgrundarna bakom butiken har en kemisk bakgrund från KTH, kollegan pratade om hur tillverkningsprocessen går till när Mello2 frystorskas när det går ifrån råvarupulver till vätska för att sedan frystorkas och bilda dess fluffiga utseende i vialen. Sagt och gjort så beställdes råvara från en fabrik och tillverkade i Holland och frystork införskaffades och några veckor senare var vi live och igång!

Hos oss kan du alltid känna dig trygg i att varje batch (tillverkningsmängd) som ofta sker om 1000 st vialer/tillfälle alltid genomgår labbanalys innan leverans till dig som kund. Vi kan med hjälp av egen tillverkning alltid försäkra oss om att kvaliteten håller högsta möjliga standard.

Se våra kit Melanotan nedan

Nedan finner du våra Melanotan injektionskit och Melanotan nässpray kit.

Vad är Mello2

Mello2 eller Melanotan 2 som det egentligen är en förkortning på har många smeknamn. Hur och när smeknamnet Mello uppkom är det inget som vi vet säkert. Det har dock fallit sig naturligt för många att börja säga Mello och Mello2 när man pratar om Melanotan 2.

Vi vill börja med att förklara att det inte är någon skillnad på Melanotan och Melanotan 2. Det riktiga namnet på substansen är Melanotan 2 men omnämns av förenklade själv ofta som Melanotan. Med det sagt så gäller förstås samma sak Mello och Mello2.

Mello2 är en substans som antingen injiceras subukant i fettet på magen, via nasal spray (nässpray) eller i enstaka fall via plåster på huden. Bäst upptagningsförmåga är förstås via subukant intag (injektion), tätt följt av Melanotan nässpray. Melanotan plåster har inte haft någon vidare bra upptagningsförmåga och är därför ingenting att rekommendera någon att använda sig av. Det är också den enkla anledningen varför som ingen av de svenska shopparna erbjuder denna produkt till sina kunder, du blir helt enkelt inte nöjd.

Vi har personligen provat Mello2 plåster vid ett tillfälle men som ovan nämnt utan nämnvärt resultat. Mello2 bör därför intas antingen via Melanotan injektion eller som melanotan nässpray.

Det som Mello2 gör i din kropp är att det frisätter det naturliga hormonet och ämnet melanin. Detta är det hormor som hjälper kroppen att skydda sig mot UV-strålning och stark solljus. Därför får du som har förhöjd mängd av melanin ett betydligt högre skydd och klarar av att vistas mer ute i solen på sommaren utan att bränna dig.

Mello2 framställdes första gången i Australien och var först ett forskningsprojekt för att människor som antingen helt eller delvis saknade pigment skulle kunna få hjälp att skapa melanin i kroppen för att på så vis klara av att vistas i solen utan att bränna sönder huden totalt.

Projektet lyckades delvis. Personer som helt saknade pigment visade också sakna förmågan helt att bilda melanin. Däremot så lyckades projektet väldigt bra på folk som delvis saknade eller hade ett mycket ”dåligt” pigment som det ofta kallas i folkmun. Människor som ofta och lätt brände sig i solen och blev röd, kunde nu istället klara av att både vistas i solen och för första gången i sina liv även bilda en brun solbränna.

Ryktet om Mello2 spred sig snabbt via media över hela världen och snabbt tog kemister världen över saken i egna händer och försökte framställa detta preparat. Med det sagt så kom det även till Sverige där det oss veterligen skrivits om personer som använt Melanotan så tidigt som 2005. Jag som skriver denna artikeln började personligen att använda Melanotan 2009 och det har fullkomligt ändrat mitt liv när det kommer till att kunna vara i solen utan att bränna mig, någonsin igen.

Hur mycket mello ska man ta

Hur stor mello2 dosering du rekommenderas baseras på din kroppsvikt. Väger du under 65 kg som man eller kvinna så har du en rekommenderad mello2 dosering på 0,25 mg/dos. För dig som väger över 65 kg som man eller kvinna så rekommenderas en dos på 0,5 mg/tillfälle.

Mello tas upp lika bra hos såväl män som kvinnor och en felaktig myt som ofta nämns hos branschkollegor som erbjuder sina kunder mello2 är att det finns ”en dos för kvinnor” och ”en dos för män”. Vilket inte stämmer alls. Det gäller samma sak som vid alkohol, det finns ingenting som tyder på att kvinnor skulle utsöndra eller ta upp mello2 bättre eller sämre än en man.

Om du önskar mer hjälp kring hur mycket mello man ska ta så kan du läsa vår guide om melanotan 2 dosering här.