Säkra leveranser1-4 dagars leverans4.8 av 5 i betyg [email protected]

För många som använder melanotan ”barbiedrogen” så är hållbarheten en viktig fråga. Det är av största vikt att veta hur länge produkten håller sig effektiv och hur den ska förvaras för bästa resultat.

I denna artikel kommer vi att djupdyka i ämnet och ge dig all den information du behöver.

 

Oblandat Melanotan: Förvaring och hållbarhet

Kort förklarat så håller oblandat melanotan: 1-3 månader i rumstemperatur, 6 månader i kylskåp och 12 månader i frysen.

Oblandat melanotan är överraskande hållbart när det förvaras korrekt. Om du förvarar det i rumstemperatur kan du förvänta dig att det håller i max 3 månader. Men om det är viktigt för dig att maximera produktens livslängd bör du satsa på att förvara det i kylskåp eller frysen. Där kan melanotan hålla sig effektivt i upp till 12 månader.

Men vad händer om du lämnar ditt oblandade melanotan i rumstemperatur för länge? I början behöver du inte oroa dig alltför mycket. Det kan hålla sig upp till 30-45 dagar utan att tappa mycket av sin effekt. Men efter den tidsperioden börjar produkten gradvis förlora sin styrka.

 

Blandat Melanotan: Hållbarhet och förvaringstips

Blandat melanotan håller: 1-2 veckor i rumstemperatur, 2 månader i kylskåp och 4 månader i frysen.

När melanotan har blandats ändras dess hållbarhet markant. För dig som undrar ”hur länge håller mello i kylen”, här är svaret: blandat melanotan håller i upp till 2 månader när det förvaras i kylskåp. Vill du få ut ännu mer av din produkt? Frys in den! I frysen kan melanotan bevara sin effektivitet i upp till 4 månader.

Ett viktigt tips att notera: om du låter ditt blandade melanotan stå i rumstemperatur kan det snabbt tappa sin effekt. Inom bara en vecka kommer du märka en avtagande effektivitet.

 

Vanliga frågor och svar

 

Hur länge håller mello i kylen?

Det håller 2 månader om melanotanet är blandat och upp till 6 månader om det är oblandat.